tisdag 2 februari 2010

NOTD Caribbean pink


Vem har världens torraste fnasigaste tassar?Mycket talar för att det inte är jag, men jag kan nog placera mig i uttagningarna. L. A. Colors Caribbean Pink gör inte mycket för att höja stämningen heller. Visserligen är den snygg, tycks bara bestå av highlight och ingen bottenfärg, och har den där "magiskt åttiotal"-känslan.


Men den täcker ju ingenting! Tre lager och det är fortfarande som ett skämt! När jag målar naglarna vill jag ju att lacket ska dölja det faktum att de redan är skivliga som spindelskivlingar, jag vill helst inte visa min vita kant eftersom den sällan är hel...men varårå?

Det är konstigt med den här batchen med lack, de är alla liksom mjölkiga och täcker inte jättebra. Hade de varit argmetalliska, och stunkit lösningsmedel och sett ut som i flaskan hade det varit hela himmelriket. But no. Det dröjer nog innan jag hinner köra slut på dem, men oavsett blir det nog inga fler beställningar från L. A. Colors. Inte deras lack i alla fall.

2 kommentarer:

  1. Sånna där skiviga naglar har jag också och nagelbanden är trista just nu. Måste bli mer flitig med mandeloljan.

    SvaraRadera
  2. Ser ut som om den skulle bli intressant att lägga ovanpå ett annat lack. Undrar hur/om den skulle skimra på en svart botten? Tänker på Death och hans trädgård i olika svarta nyanser. :-) *Discworld-fan*

    SvaraRadera