lördag 7 februari 2009

Så sjukt mycket färg


Jag har bärgat ett massivt paket ur postgången, fan fan fan att det fastnade i tullen. Men det var det värt. Nu återstår vansinnesfärden genom det cirkustält av färg som väntar. Jag återkommer med hyllningstal eller svordomar, lite beroende på.

Coastal scents är ansvariga för de här smaskboxarna, och det är också från dem jag har knyckt bilderna. Det kan de gott bjucka på i utbyte mot lite exponering.



10 kommentarer:

  1. Jag skrev en kommentar igår, men den gick inte fram. Men jag vill iaf att du ska göra massor av makeuper och lägga upp här i bloggen så jag får se vad du hittar på med din 88 palett, för den har jag också!
    Plus att jag är sugen på nude-paletten också... När man varit got och syntare är det bara svart och knäppa färger i ögonskugglådan.... ;)

    SvaraRadera
  2. mimmi, det är lätt värt det. :)

    marie, jag ska göra mitt bästa. skönt att höra att det är fler som har svarta kläder i bagaget (bokstavligen, haha!) - jag har en svår övervikt av svarta och röda skuggor jag med. det känns tryggt på något vis :)

    SvaraRadera
  3. Ja, man vill ju ha det man gillar. Jag upptäckte dock för några år sen att det jag gillar inte är det jag trivs i, så nu äger jag persikofärgade och ljusgröna skuggor också, istället för bara knallröda och turkosa. ;P

    SvaraRadera
  4. omg omg omg!
    De gröna skuggorna ser helt fantastiska ut!
    ad kostade de två färgglada paletterna?

    SvaraRadera
  5. alltså, de är inte dyra i sig. de går på tjugo dollar styck. men CS har sjukt dyra frakter och dessutom fastnade mitt paket i tullen, så det blev nog det dubbla till slut. jag tycker fortfarande att det var värt det, jag skulle ha köpt dem över disk i sverige för det priset om vi säger så. har du nån kompis som kan sköta posten åt dig i usa så är det ju ännu bättre. :)

    SvaraRadera
  6. Paletterna är helt fantastiska!

    SvaraRadera
  7. Hej, såå coolt:P jag vill också ha en sån, jag e inte så mkt för ögonskuggor (har inga bra)
    men med denna skulle man kunna göra massor:)
    Så de finns inte att få tag på i sverige, nåt liknande?

    SvaraRadera
  8. ida > just de här finns inte i sverige, men de går ju som sagt att beställa, och man kan hålla ögonen öppna efter andra, stora paletter. :) annars kan jag som sagt rekommendera dem, de är kvalitetsmässigt väldigt hållbara.

    SvaraRadera
  9. Jag älskar smink paletter man har så mycket att välja bland då plus så har man så man kan kombinera till det man har på sig.

    SvaraRadera