fredag 19 december 2008

EOTD med ynklig gotkrumelur


Jag har sån sjuk lust att rita mig i precis hela trynet, jag skojar inte. Hela semestern kommer jag att gå omkring som nån slags psykotisk döds-clown, I shit you not. Så fort de första dagarnas koma är över, när man inte har något smink överhuvudtaget och inte ens orkar borsta luggen (resten av håret borstar jag inte ens i vanliga fall) kommer helvetet att braka löst.

Idag drömmer jag om fornstora dar, när man kom undan med vad som helst helt enkelt därför att man inte förstod bättre. Och litegrann för att man brukar landa på fötterna även om man är fulmejkad, bara man är liten och gullig nog.


Härovan; en av H&Ms gamla lösa skuggpannor i rÅsa (en av de fyrkantiga som skulle sitta i den lilla magnetcasen) uppbackat med eyelinern från Face Stockholm som kom med DV. De slängde med en pensel som är påfallande lik GWs fine detail brush, om ni vet vad jag menar.

Och till höger; kolla vad kameran gjorde när jag bad den justera vitbalansen. Jag måtte ha en del att lära ännu, eller så får Anders ta tillbaka sin gadget om den ska hålla på och glappa såhär.


5 kommentarer:

  1. Snygg krumelur! Jag hade inte fattat att du hade blogg när jag såg din krumelur på Pret-ty. Är det okej att jag lägger dig bland de andra länkarna på svarta fredags-listan? Jag gör det nu så får du fräsa ifrån om det var fel...

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag har inte haft blogg så länge, så det är inte konstigt om du inte har sett det... Vad är svarta fredagslistan? Jag vill säkert vara med, men jag har inte hängt med på vad det är?

    SvaraRadera
  3. Riktigt läckert! Det här ska jag prova på en dag.

    SvaraRadera
  4. Så grymt fint! och jag förstår din känsla att du vill måla dig i hela ansiktet! jag gjorde en halloweensminkning med massa krumelurer, och jag fick sån mersmak, det var ju så kul!

    SvaraRadera
  5. Ohh lovely krumelur, så fiint!

    SvaraRadera